Paylaş
Adana'da bir evden bilgisayar çalan şüpheli, ders çalışan ev sahibinin oğlu tarafından sokakta kaçarken yakalandı.
Alınan bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesi Koza Mahallesi'ndeki evinde bilgisayarda ders çalışan M.Y, dinlenmek için balkona çıktı. Yaklaşık 10 dakika sonra odaya giren ve bilgisayarının yerinde olmadığın fark eden M.Y, çalınmış olabilceği düşüncesiyle sokağa çıktı. Küçük yaşta bir kişinin elinde bilgisayarla koşarak uzaklaştığını fark eden M.Y, şüpheliyi yakalayıp polisi aradı. Olay yerine giden polis ekipleri, şüpheliyi Köprübaşı Polis Merkezine götürdü.
Kaynak: ADANA (AA)
Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.

Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
27/08/2020
27/08/2020
Etiketler
adana, adanahaber, adanayüreğir, hırsızlık
adana, adanahaber, adanayüreğir, hırsızlık
SONRAKİ
Burdur’da ağaca çarpan otomobilin sürücüsü öldü
Burdur’da ağaca çarpan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER

Azerbaycan A Milli Futbol Takımı Antalya’da
2020 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2020) mücadele edecek A Milli Takım ile Alanya’da hazırlık maçında karşı karşıya gelecek Azerbaycan Milli Tak..
Ogesti SONDAKIKA
haberler

Karabük Belediyesinden Türkiye’de Bir İlk
Karabük Belediyesi, Avrupa’nın birçok ülkesinde kullanılan fakat özel sektör dışında kullanılmayan piroliz yöntemini hayata geçiriyor.
Ogesti SONDAKIKA
haberler

Antalya’da dere yatağında bulunan oğlunun cesedini ayakkabı ve boynundaki kolyeden teşhis etti
Antalya’nın Finike ilçesinde dere yatağında cesedi bulunan kişinin cenazesi, ailesi tarafından alındı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler