Adana’da engelli kişiye çarparak ölümüne yol açan tır sürücüsü polise teslim oldu

Adana’da dün tekerlekli sandalyesiyle yolun karşısına geçmeye çalışan engelli kişiye tırla çarparak ölümüne neden olan sürücü polise teslim oldu.
Paylaş

Dünkü kazanın ardından kaçan tır sürücüsü Y.B. Şakirpaşa Polis Merkezi Amirliğine geldi. Teslim olan zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor.

Dün Hüseyin Karlılar (46), tekerlekli sandalyesiyle Tapantepe yolu Büyükdikili kavşağında yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada sürücüsü ve plakası tespit edilemeyen tırın çarpması sonucu kaza yerinde yaşamını yitirmişti. Kaza yerinden kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlatılmıştı.

AA

Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.

Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
16/11/2020
Etiketler
adana, adanahaber, kaza, adanakazahaberleri
Sondakika, Kahramanmaraş Haber, Adana Haber, Osmaniye Haber, Mersin Haber, Antalya Haber, Hatay Haber, Isparta Haber, Burdur Haber ve Almanca Eğitim Sayfası
SONRAKİ
Adana’da yüksekten düşen işçi hayatını kaybetti
Adana’da atölyede temizlik yaptığı sırada dengesini kaybeden işçi, yaklaşık 3 metreden düşerek yaşamını yitirdi.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Rönesans, Rusya’nın en büyük havalimanı Sheremetyevo’nun pistini yeniledi
Rönesans İnşaat, Rusya’nın en büyük havalimanı Sheremetyevo\\\'nun 1 numaralı pistini 10 ay gibi rekor bir sürede yeniledi.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Patara Deniz Kaplumbağaları Koruma ve İzleme Programı
SON DAKİKA Antalya’nın Kaş ilçesinde takip cihazı takılan 3 deniz kaplumbağası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ile Çevre ve Ş..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Hatayspor’da Galatasaray maçı hazırlıkları
Atakaş Hatayspor, Süper Lig’in 32. haftasında 3 Nisan Cumartesi günü Galatasaray’ı ağırlayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Daha fazla iletişimde kalalım :)
Bizden haberleri daha hızlı almak için sosyal medyadan takip edebilir
E-posta listemize kayıt olabilrisiniz.