Adana’da inşa edilen ’’Ters Ev’’ ziyarete açıldı

Adana’da inşa edilen ’’Ters Ev’’ ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.
Paylaş

Yüreğir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediye tarafından Millet Bahçesi içerisinde "Ters Ev" inşa edildi.

Çalışmaların tamamlanmasıyla "Ters Ev" vatandaşların ziyaretine açıldı.

Giriş bahçesi dahil her şeyin ters olarak inşa edildiği yapı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri çerçevesinde ziyaret edilebiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Adana turizmine kazandırdıkları "Ters Ev"in ilgi odağı olacağına inandıklarını belirterek, "Farklı bir simetri algısı, iç içe illüzyonlar, ziyaretçilerin hoş vakit geçirmesini sağlayacak. İnanıyorum ki burası Adana'mıza gelenlerin görmek istedikleri bir yer olacak. Yüreğir Belediyesi olarak farklı projeleri üretmeye ve bu projeleri halkımıza sunmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

                                                                                                                                                   ADANA (AA) 

Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.

Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
02/06/2021
Etiketler
ogesti, adana
Sondakika, Kahramanmaraş Haber, Adana Haber, Osmaniye Haber, Mersin Haber, Antalya Haber, Hatay Haber, Isparta Haber, Burdur Haber ve Almanca Eğitim Sayfası
SONRAKİ
Kahramanmaraş’ta otomobil ile kamyon çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı
Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Debgici’den ilçe kongrelerine ilişkin açıklama:
AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, eylül ayında ilçe kongrelerini tamamlamayı planladıklarını söyledi.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Süper Lig kulüpleri, TFF ile takım harcama limitini görüştü
Süper Lig’de yer alan 8 kulübün başkan ve yöneticileri, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu ile takım harcama limitleriyle ilgili görüşme ..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Kovid-19 Tedavisi Gören Muhittin Böcek’in Sağlık Durumu Nasıl Oldu?
Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tanısıyla yoğun bakımda tedavi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Bö..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Daha fazla iletişimde kalalım :)
Bizden haberleri daha hızlı almak için sosyal medyadan takip edebilir
E-posta listemize kayıt olabilrisiniz.