Paylaş
Adana'da bir depo ve kamyonda gümrük kaçağı 10 milyon 750 bin makaron ele geçirildi, gözaltına alınan 2 zanlıdan biri tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Sarıçam ilçesindeki bir depoda ve Seyhan ilçesinde park halindeki bir kamyonda gümrük kaçağı makaronların bulunduğunu belirledi.
Depoda ve kamyonda arama yapan ekipler, kolilerde 10 milyon 750 bin gümrük kaçağı makaron ele geçirdi, 2 şüpheliyi gözaltına aldı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 zanlıdan biri nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Kaynak: ADANA (AA)
Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
29/12/2020
29/12/2020
Etiketler
adana, adanahaber, adanaseyhan, adanasarıçam
adana, adanahaber, adanaseyhan, adanasarıçam
SONRAKİ
Hakkari’de çığ düşmesi sonucu şehit olan asker Kahramanmaraş’ta son yolculuğuna uğurlandı
Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde çığ düşmesi sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Ali Özdemir’in (28) cenazesi, Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde toprağa verildi.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Akşener’den 15 Temmuz Paylaşımı
15 Temmuz 2016’da Türkiye’de gerçekleşen darbe girişimi için bir çok siyasi paylaşımda bulundu. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener de üzerinden 4 s..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Hatay’da infilak eden otomobilde taşınan patlayıcıda terör örgütü PKK şüphesi
Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde 2019’da patlayıcı yüklü otomobilin infilak etmesi ve içindeki 3 Suriyelinin yaşamını yitirmesiyle ilgili 8’i tutuklu 9 san..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Adana’da polis denetimlerinde ruhsatsız 54 silah ele geçirildi
Adana’da polis ekiplerince yapılan denetimlerde ruhsatsız 34 tabanca, 13 av tüfeği ile 7 kurusıkı tabanca ele geçirildi.
Ogesti SONDAKIKA
haberler