Adana’da silahlı saldırıda 3 kişi öldü

ADANA HABERLERİ, Adana’nın Ceyhan ilçesinde düzenlenen silahlı saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti.
Paylaş

Adana'nın Ceyhan ilçesinde düzenlenen silahlı saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti.

Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde seyir halinde olan Aşkın A.'nın kullandığı otomobil, kimlikleri henüz belirlenemeyen kişiler tarafından durduruldu. Şüpheliler ellerindeki tabancalarla otomobilde bulunan kişilere ateş ateş etti. Saldırıda sürücü Aşkın A. ve araçta bulunan Mehmet G. olay yerinde hayatını kaybetti, Salih K. yaralandı.

 Yaralıya hastane önünde ambulans içinde ateş ettiler

adana silahlı saldırı

Yaralı, 112 Acil Servis ekiplerince Ceyhan Devlet Hastanesine kaldırılmak üzere ambulansa alındı. Hastane önüne getirilen yaralı Salih K.'ya, ambulansın içindeyken kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından tekrar ateş edildi. Hastanenin giriş çıkışları kapatılırken, özel hareket polisleri geniş güvenlik önlemi aldı. Yaralı Salih K. , müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Kaçan şüphelilerinin yakalanması için çalışmalar sürüyor. Olay yerinde hayatını kaybeden 2 kişinin cenazesi Ceyhan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaynak: ADANA (AA)

Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.

Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
28/08/2020
Etiketler
adana, adanahaber, adanaceyhan, silahlısaldırı
Sondakika, Kahramanmaraş Haber, Adana Haber, Osmaniye Haber, Mersin Haber, Antalya Haber, Hatay Haber, Isparta Haber, Burdur Haber ve Almanca Eğitim Sayfası
SONRAKİ
Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, “Patara Yılı Konseri“nde konuştu:
ANTALYA HABERLERİ, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 2021’in de yeniden Patara Yılı ilan edilmesinin doğru olacağını ve bu yönde öneride bulunacaklarını belirtti.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Petlas 2021 Türkiye Off-Road Şampiyonası
Petlas 2021 Türkiye Off-Road Şampiyonası’nın 1. ayak yarışları, Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde yapılıyor.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Hatay’da 63 gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi
SONDAKİKA Hatay’ın İskenderun ilçesinde 63 gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin çatısına güneş enerji santrali kurulacak
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin çatısına yerleştirilecek güneş enerji santralleri ile kurumun elektrik ihtiyacı karşılanacak.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Daha fazla iletişimde kalalım :)
Bizden haberleri daha hızlı almak için sosyal medyadan takip edebilir
E-posta listemize kayıt olabilrisiniz.