AK Parti Milletvekili Çokal, Akseki’nin kırsal mahallerinde göz taraması yaptı

AK Parti Antalya Milletvekili ve göz doktoru Tuba Vural Çokal, Aksek ilçesine bağlı kırsal mahallelerde 65 yaş üstü kişilerin göz muayenelerini gerçekleştirdi.
Paylaş

Çokal, Murtiçi, Kepez, Kepezbeleni ve Güneykaya mahallelerinde göz sağlığı taraması yaptı. Köy konaklarını kullanan Çokal'a, Akseki İlçe Sağlık Müdürlüğünde görevli hemşireler de destek verdi. 

Vatandaşların gözlerini muayene eden Çokal, mahaller sakinleriyle sohbet de etti.

Antalya Milletvekili ve göz doktoru Tuba Vural Çokal 

Göz taramalarını Gündoğmuş ilçesinden başladıklarını ve Akseki ile devam ettiklerini anlatan Çokal, "Göz polikliniği haline getirdiğimiz köy konağımızda gün boyu muayenelerimizi yaptık. Özellikle 65 yaş üstü büyüklerimizin gözlerini kontrol ettik. Büyüklerimizi dinledik, tecrübelerinden yararlandık. Dualarını aldık." diye konuştu.

Göz taramalarına devam edeceklerini dile getiren Çokal, salgın nedeniyle 65 yaş üstü vatandaşların risk grubunda oldukları için çok kolay hastaneye gidemediklerini, bu nedenle böyle bir etkinlik gerçekleştirdiğini kaydetti. 

Çokal'a Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan, AK Parti Akseki İlçe Başkanı Halis Gündoğdu ile Murtiçi Muhtarı Kerim Çalışkan da eşlik etti. 

ANTALYA (AA)

Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.

Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
14/03/2021
Etiketler
akparti, antalya, antalyahaber, ogesti, gozmuayenesi
Sondakika, Kahramanmaraş Haber, Adana Haber, Osmaniye Haber, Mersin Haber, Antalya Haber, Hatay Haber, Isparta Haber, Burdur Haber ve Almanca Eğitim Sayfası
SONRAKİ
Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Kovid-19 aşısının ikinci dozunu yaptırdı
Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında CoronaVac aşısının ikinci dozunu yaptırdı. Osmaniye Devlet Hastanesine giden Vali Yılmaz\'a, görevli sağlık çalışanı tarafından CoronaVac aşısının ikinci dozu uygulandı.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Fünf EU-Staaten wollen Ukraine Panzer schicken – Deutschlands Zustimmung fehlt
News im Ukraine-Krieg: Debatte über mögliche Kampfpanzer-Lieferungen an die Ukraine
Fatih ALTUNBAŞ
haberler
Kahramanmaraş’ta yanan ormanlık alan, 452 şehit adına dikilen fidanlarla yeşerecek
Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde orman yangınında zarar gören 2 dönümlük alan, Kahramanmaraşlı 452 şehidin anısına dikilen fidanlarla yeniden yeş..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Bakan Karaismailoğlu: ’’İnşallah haziran gibi 5B uydumuzu uzaya fırlatacağız’’
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ’’İnşallah haziran gibi 5B uydumuzu uzaya fırlatacağız. 2022 yılının başlarında yine yerli ve milli u..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Daha fazla iletişimde kalalım :)
Bizden haberleri daha hızlı almak için sosyal medyadan takip edebilir
E-posta listemize kayıt olabilrisiniz.