Paylaş
Merkez Muratpaşa ilçesi Fener Mahallesi 1975. Sokak'taki bir evde yaşayan Ercan O, birlikte yaşadıkları 23 yaşındaki Kırgızistanlı Rakhat Kubanychbekova'nın hareketsiz yattığını görerek, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.
Olay yerine gelen ekipler, genç kadının hayatını kaybettiğini belirledi.
Savcılık ve olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemelerin ardından, Kubanychbekova'nın cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Ercan O, ifadesine başvurulmak üzere emniyete götürüldü.
ANTALYA (AA)
Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
26/12/2020
26/12/2020
Etiketler
antalya, antalyahaberler
antalya, antalyahaberler
SONRAKİ
Kahramanmaraş’ta kömür havzasında göçük meydana geldi
Kahramanmaraş’ta kömür havzasında göçük meydana geldi. Olayda can veya mal kaybı yaşanmadığı bildirildi.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Bombalı eylem yapma hazırlığındaki PKK’lı terörist 37 kilogram TNT ile Adana’da yakalandı
SON DAKİKA İçişleri Bakanlığı, metropollerde sansasyonel bombalı eylem hazırlığındaki teröristin yakalandığını bildirdi
Ogesti SONDAKIKA
haberler
CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba: ’’Belediyelerimizde asgari ücreti 3 bin 100 yaptık’’
CHP Genel Başkan Yardımcı Veli Ağbaba, CHP’li belediyelerde asgari ücreti 3 bin 100 lira yaptıklarını söyledi.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Kadirli ve Düziçi’nde Erdoğan’ın açıklaması ilgiyle izlendi
Osmaniye’nin Kadirli ve Düziçi ilçesinde vatandaşlar, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamasını ilgiyle izledi.
Ogesti SONDAKIKA
haberler