Başkan Hakan Tütüncü, asfaltlama çalışmalarını inceledi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kültür Kafeler Caddesi’nde devam eden asfaltlama çalışmalarını inceledi.
Paylaş

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kültür Kafeler Caddesi'nde devam eden asfaltlama çalışmalarını inceledi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Başkan Tütüncü, üniversite öğrencilerine yönelik işletmelerin yoğun olarak bulunduğu Kültür Mahallesi'ndeki, Kafeler Caddesi'ni gezdi. Gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Tütüncü, Belediye çalışanlarına kolaylıklar dileyerek, emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Çalışmalar hakkında Başkan Yardımcısı Sebahat Adanır'dan bilgi alan Tütüncü, "Arkadaşlarımız harıl harıl çalışıyor. Kültür Kafeler Caddesi asfaltlanıyor. Bu güzel mahalle, Kepez bambaşka günlere kanatlanıyor. Kısa bir süre sonra Kafeler Caddesi'nin görüntüsü çok daha muhteşem olacak. Yakında buralar cıvıl cıvıl olacak." ifadelerini kullandı.

Tütüncü, mahalle sakinleriyle de sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Kaynak: ANTALYA (AA)

Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.

Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
09/02/2021
Etiketler
antalya, antalyahaber, antalyakepez, yol, asfalt
Sondakika, Kahramanmaraş Haber, Adana Haber, Osmaniye Haber, Mersin Haber, Antalya Haber, Hatay Haber, Isparta Haber, Burdur Haber ve Almanca Eğitim Sayfası
SONRAKİ
Hatay’da infilak eden otomobilde taşınan patlayıcıda terör örgütü PKK şüphesi
Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde 2019’da patlayıcı yüklü otomobilin infilak etmesi ve içindeki 3 Suriyelinin yaşamını yitirmesiyle ilgili 8’i tutuklu 9 sanık hakkında hazırlanan iddianamede, araçta terör örgütlerince kullanılan RDX ve TNT etkili patlayıcı madde bulunduğuna dikkati çekilerek ’’2015-2019 yıllarında terör örgütü PKK tarafından 186 olayda RDX ve TNT kullanıldığı belirlenmiştir.’’ bilgisi paylaşıldı.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Kahramanmaraş Valisi Coşkun, Kovid-19 denetimi yaptı
SON DAKİKA Kahramanmaraş’ta, İçişleri Bakanlığınca “sağlık için hepimiz için“ sloganıyla Türkiye genelinde uygulanan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) t..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Tuik Verilerine Göre iş Gücü Artışı Yapılabilir
TÜİK verilerine göre yılın ilk çeyreğinde iş gücü maliyeti yüzde 18 artış gösterdi, şirketler maliyet ve verim planlamalarını yeniden masaya yatırdı. ..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Kahramanmaraş’ta haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi aynı evde yakalandı
Kahramanmaraş’ta haklarında çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi aynı evde yakalandı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Daha fazla iletişimde kalalım :)
Bizden haberleri daha hızlı almak için sosyal medyadan takip edebilir
E-posta listemize kayıt olabilrisiniz.