Caretta Caretta, İzmir körfezinde kıyıya vurdu

İzmir Körfezi’nde kıyıya vuran caretta caretta, İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından kurtarıldı ve dinlendirilmek üzere Sasalı’daki Doğal Yaşam Parkı’na götürüldü.
Paylaş

İzmir’de Pasaport İskelesi yakınlarında İzmir Büyükşehir Belediyesi İklim Değişikliği ve Çevre Koruma Kontrol Daire Başkanlığı’na bağlı Körfez Temizlik Ekipleri tarafından kıyıya vurmuş halde iribaş deniz kaplumbağası (caretta caretta) bulundu. Caretta caretta denizden çıkartılarak koruma altına alındı. Nesli tehdit altındaki deniz kaplumbağası İzmir Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı’na getirilerek gerekli kontrolleri yapıldı ve dinlendirilmeye alındı.

Doğal Yaşam Parkı Müdürü Şahin Afşin, deniz kaplumbağalarının bazen yolunu kaybederek Körfez’de kıyıya vurabildiğini söyledi.

Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.

Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
08/07/2020
Etiketler
izmirhaberler, izmir, izmirhaberleri, izmirdoğalyaşamparki
Sondakika, Kahramanmaraş Haber, Adana Haber, Osmaniye Haber, Mersin Haber, Antalya Haber, Hatay Haber, Isparta Haber, Burdur Haber ve Almanca Eğitim Sayfası
SONRAKİ
Türk Tabipleri Birliği “Hekim Ücretleri” için Sağlık Bakanlığına Yazı Gönderdi
TTB Merkez Konseyi, Sağlık Bakanlığı’na hekim ücretleri arasındaki adaletsizliğin giderilmesi için yeni düzenleme yapılması gerekliliğine dikkat çeken bir yazı gönderdi.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Mersin’de park halindeki kamyona çarpan tırın sürücüsü hayatını kaybetti
MERSİN HABERLERİ, Mersin’in Tarsus ilçesinde park halindeki kamyona çarpan tırın sürücüsü yaşamını yitirdi.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Adana’da 79 mezarın tahrip edilmesiyle ilgili yakalanan DEAŞ bağlantılı 6 şüpheliden 5’i tutuklandı.
Adana’da, FETÖ’nün 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimi sırasında şehit olan polis memuru ikizler Ahmet ve Mehmet Oruç’un kabirlerinin de aralarında bul..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Kahramanmaraş’ın bazı ilçelerinde elektrik ve su kesintileri hayatı olumsuz etkiliyor
Kahramanmaraş’ın Onikişubat, Göksun, Pazarcık, Türkoğlu ve Andırın ilçelerinde yoğun kar yağışında elektrik direklerinin devrilmesi nedeniyle birçok m..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Daha fazla iletişimde kalalım :)
Bizden haberleri daha hızlı almak için sosyal medyadan takip edebilir
E-posta listemize kayıt olabilrisiniz.