Paylaş
Son zamanlarda verdiği cezalar ile En çok konuşulan programlarında önüne geçen Rtük bu kez Spotify ve Fox play gibi müzik dinleme uygulamalarına 72 saat içinde lisans almamaları halinde Türkiye'de erişime kapatılacakları bilgisini verdi.
Durum belirsizliğini koruyor
Türkiye'de Spotify dinleyen insan sayısı çok fazla iken Yerel sanatçıları ve kullanıcılarını koruma altına alarak Telif olaylarında küçük sanatçıların önünü açan Spotify'ın bu lisansı alıp almayacağı bilinmiyor.
Ülkemizde uygun fiyat politikası ve kullanışlılığı açısından tercih edilen Spotify'a ülkecek veda vaktimizin geldiğini anlıyoruz.
Ekibimizce de kullanılan Spotify'a sevgilerimizi iletip "DİNLEMEK HER ŞEYDİR" diyerek, süre sonunda ne olacağını merak ile bekliyoruz.
Ogesti
Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
12/10/2020
12/10/2020
Etiketler
spotifykapatiliyormuı, spotify, türkiye, rtük
spotifykapatiliyormuı, spotify, türkiye, rtük
SONRAKİ
Sheffield United’dan Hatay için ’fidan’ kampanyasına destek
İngiltere’nin Sheffield United Kulübü, yangında ormanları büyük zarar gören Hatay’ın yeniden yeşertilmesi için düzenlenen kampanyaya destek verdi.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Kahramanmaraş’ta EXPO 2023 hazırlıkları sürüyor
Uluslararası Bahçe Bitkileri Üreticileri Birliği (AIPH) Genel Sekreteri Tim Briercliffe ile Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, EXPO 2023 haz..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Antalya’da otomobil ile kamyonet çarpıştı: 19 yaralı
ANTALYA HABERLERİ, Antalya’da otomobil ile işçileri taşıyan kamyonetin çarpışması sonucu 19 kişi yaralandı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
HUAWEI ve Devialet ortaklığının yeni ürünü Hi-Fi hoparlörü Huawei Sound tanıtıldı
Huawei’nin Devialet ile yaptığı iş birliği ile geliştirilen Huawei Sound kullanıcıların beğenisine sunuldu.
Ogesti SONDAKIKA
haberler