Eski CHP Milletvekili Muharrem İnce, Mersin’i ziyaret etti

MERSİN HABERLERİ, Eski CHP Milletvekili Muharrem İnce, Mersin’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Paylaş

Eski CHP Milletvekili Muharrem İnce, Mersin'de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Sivas'tan başlattığı "Bin Günde Memleket Hareketi" programı kapsamında kente gelen İnce, İstiklal ve Kuva-yi Milliye caddelerinde esnafı ziyaret etti, sohbet ettiği vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

İnce, gazetecilere yaptığı açıklamada, 81 ili gezmeyi hedeflediklerini belirterek, "Her gün bir başka ile gidip dert dinliyoruz, sokaklarda geziyoruz. Artık eski tip siyaset bitti. Ankara'da oturup salıdan salıya birbiriyle kavga eden siyaset devri kapandı. İnsanları meydanlara toplayıp miting yapma devri de kapandı. Artık gireceksiniz caddelere, köylere, kasabalara, Türkiye'yi dolaşacaksınız." ifadesini kullandı. 

siyaset

Vatandaşların sorunlarına çözüm üretmeyi istediklerini aktaran İnce, şunları kaydetti:

"Biz rahatı seçenler değiliz. Kenara çekilip, milletvekili emeklisi maaşını alıp pandemi ortamında deniz kenarında keyif yapanlardan değiliz. Şırnak'a da Hakkari'ye de gittik, Mersin'e de geldik. Biz, milletin dertlerini dinlemekten, onlara çözüm önerisini üretmekten, milletle kucaklaşmaktan yanayız. Her ne kadar fiziken kucaklaşamasak, tokalaşamasak da gönüllerimizi buluşturmaya geldik. Türkiye'nin barışmaya, üretmeye ihtiyacı var. Türkiye önce barışmalı, üretmeli, sonra da adil bölüşmelidir."

Kaynak: MERSİN (AA)

Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.

Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
06/10/2020
Etiketler
mersin, mersinhaber, mersinziyaret, muharremince
Sondakika, Kahramanmaraş Haber, Adana Haber, Osmaniye Haber, Mersin Haber, Antalya Haber, Hatay Haber, Isparta Haber, Burdur Haber ve Almanca Eğitim Sayfası
SONRAKİ
Antalya’da çıkan orman yangını büyük oranda kontrol altına alındı
ANTALYA HABERLERİ, Antalya’nın Gündoğmuş ilçesinde çıkan orman yangını büyük oranda kontrol altına alındı.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Adana’da kaçak 10 milyon 750 bin makaron ele geçirildi
Adana’da bir depo ve kamyonda gümrük kaçağı 10 milyon 750 bin makaron ele geçirildi, gözaltına alınan 2 zanlıdan biri tutuklandı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Adana’da özel harekat polisi evinde ölü bulundu
Adana’da Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru evinde ölü bulundu.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Antalya’daki sel ve taşkın risklerine karşı ’’yağmur bahçeleri’’ önerisi
Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Benliay, Antalya’daki sel ve taşkın risklerine karşı yağm..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Daha fazla iletişimde kalalım :)
Bizden haberleri daha hızlı almak için sosyal medyadan takip edebilir
E-posta listemize kayıt olabilrisiniz.