İş Sanat caz sahnesi Genedos ile açılıyor

İş Sanat caz sahnesi, Genedos ile 24 Kasım Salı günü saat 20.30’da açılıyor.
Paylaş

İş Sanat'tan yapılan açıklamaya göre, Ozan Musluoğlu’nun da içinde bulunduğu “Genedos”, sezonun ilk caz konseri olarak programda yer alıyor.

Piyano ve vokalde Eylül Ergül, davul ve vokalde Çağla Karaali, saksafon ve flütte Serdar Barçın, kontrbasta ise Ozan Musluoğlu’nun yer aldığı “Genedos” caz projesi, ana akım cazdan modern parçalara uzanan zengin bir repertuvarla cazseverlerin karşısında olacak.

Konserde Beatles’tan Joe Henderson’a, John Lennon’dan Charlie Parker’a uzanan bir seçki yer alıyor. 24 Kasım Salı günü saat 20.30’da İş Sanat’ın sosyal medya hesaplarından ve internet sitesinden ücretsiz izlenebilecek konser sezon sonuna kadar erişime açık olacak.

İş Sanat’ın kasım ayındaki diğer etkinlikleri dijital platformlar üzerinden izleyicilerle buluşmaya devam edecek.

İş Sanat Masal Tiyatrosu’nun sahneleyeceği “Hansel ve Gretel” ile “Alaaddin” 22 ve 29 Kasım’da, W. Shakespeare’in “12. Gece” eserinden bir bölümün seslendirileceği Okuma Tiyatrosu 25 Kasım’da sanat severlerle buluşacak.

Tüm konser ve dinletiler 20.30’da, çocuk etkinlikleri ise 15.00’te yayında olacak.

AA

Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.

Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
22/11/2020
Etiketler
sanat, cazkonseri, genedos, konser
Sondakika, Kahramanmaraş Haber, Adana Haber, Osmaniye Haber, Mersin Haber, Antalya Haber, Hatay Haber, Isparta Haber, Burdur Haber ve Almanca Eğitim Sayfası
SONRAKİ
Türkiye’nin ilk nükleer güç santralinin yapımı devam ediyor
Akkuyu Nükleer AŞ Genel Müdür Birinci Yardımcısı ve Yapı İşleri Direktörü Sergey Butskikh, Mersin’de yapımı devam eden Akkuyu Nükleer Güç Santralindeki (NGS) çalışmalarla ilgili AA muhabirine açıklamada bulundu.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
İsrail ve BAE anlaşmasından Batı memnun , Filistinliler üzgün
SON DAKİKDA, İsraiil ve BAE’nin yaptığı normalleşme anlaşmasını avrupa ülkeleri destek verdi.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Antalya’da devrilen hafriyat kamyonunda sıkışan sürücü itfaiye ekiplerince kurtarıldı
SON DAKİKA Antalya’nın Manavgat ilçesinde devrilen hafriyat kamyonunda sıkışan sürücü ağır yaralandı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Oruç Reis gemisi Antalya Limanı’ndan ayrıldı
Sismik araştırma gemisi Oruç Reis’in Doğu Akdeniz’deki çalışmalarına eşlik edecek ’’Ataman’’ ve ’’Cengizhan’’ isimli gemiler de limandan hareket etti..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Daha fazla iletişimde kalalım :)
Bizden haberleri daha hızlı almak için sosyal medyadan takip edebilir
E-posta listemize kayıt olabilrisiniz.