Paylaş
Bakan Selçuk Twitter’da yaptığı paylaşımda “İzmir’de, deprem sonrası eğitim için öğrenci, öğretmen ve velilerimizin hazır bulunuşluklarının kolaylaştırılması adına eğitim öğretim faaliyetlerimizi bir hafta daha uzaktan eğitimle sürdürme kararı aldık.” dedi. Açıklamanın ardından Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan’da kararı destekleyici bir paylaşım yaptı. Geylan “İzmir’deki öğrencilerimizin ve meslektaşlarımızın içerisinde bulundukları durumun nezaketi için yerinde bir inisiyatif oldu. Karar alıcılara teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
BSHA - Ogesti
Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
07/11/2020
07/11/2020
Etiketler
izmri, uzaktaneğitim, izmirdepremi
izmri, uzaktaneğitim, izmirdepremi
SONRAKİ
İTÜ, İzmir Deprem Raporunu Açıkladı,’’Binalar Acilen Güçlendirmeli!’’
İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ), 30 Ekim 2020 günü saat 14.51’de gerçekleşen ve merkez üssü Ege Denizi’ndeki Sisam Adası’nın 8 km kuzeyi olan depremin ardından, saha çalışmalarına yönelik bir değerlendirme raporu hazırladı.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Dünya genelinde Kovid-19 tespit edilen kişi sayısı 33 milyon 62 bini geçti
Çin’in Hubey eyaletine bağlı Vuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) dünya genelinde bulaştığı kişi sayısı 33 milyon 62 bini aşt..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Adana’da polis, ilkokula başlayan öğrencilere Kovid-19 tedbirlerini anlattı
ADANA HABERLERİ, Adana’da polis, ilkokula başlayan öğrencilere yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri hakkında bilgi verdi.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, başarılı sporcuları tebrik etti
Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, tekvando, tenis, okçuluk branşlarında düzenlenen ulusal ve uluslararası müsabakalarda dereceye giren s..
Ogesti SONDAKIKA
haberler