Paylaş
Bakan Selçuk Twitter’da yaptığı paylaşımda “İzmir’de, deprem sonrası eğitim için öğrenci, öğretmen ve velilerimizin hazır bulunuşluklarının kolaylaştırılması adına eğitim öğretim faaliyetlerimizi bir hafta daha uzaktan eğitimle sürdürme kararı aldık.” dedi. Açıklamanın ardından Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan’da kararı destekleyici bir paylaşım yaptı. Geylan “İzmir’deki öğrencilerimizin ve meslektaşlarımızın içerisinde bulundukları durumun nezaketi için yerinde bir inisiyatif oldu. Karar alıcılara teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
BSHA - Ogesti
Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.

Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
07/11/2020
07/11/2020
Etiketler
izmri, uzaktaneğitim, izmirdepremi
izmri, uzaktaneğitim, izmirdepremi
SONRAKİ
İTÜ, İzmir Deprem Raporunu Açıkladı,’’Binalar Acilen Güçlendirmeli!’’
İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ), 30 Ekim 2020 günü saat 14.51’de gerçekleşen ve merkez üssü Ege Denizi’ndeki Sisam Adası’nın 8 km kuzeyi olan depremin ardından, saha çalışmalarına yönelik bir değerlendirme raporu hazırladı.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER

“Türkiye’nin Maldivleri“nde bilimsel çalışmalar daha fazla olacak
Burdur’un Yeşilova ilçesindeki beyaz kumsalı ve turkuaz rengi berrak suyunun güzelliğiyle “Türkiye’nin Maldivleri“ olarak anılan Salda Gölü’nde bilims..
Ogesti SONDAKIKA
haberler

Huawei online mağazada ’’Muhteşem Cuma’’ kampanyaları
Huawei, online mağazasında ’’Muhteşem Cuma’’ kapsamında büyük indirim fırsatları ve kampanyalar sunuyor.
Ogesti SONDAKIKA
haberler

Antalya’da bulunan baykuş yavrusu, 5 ay sonra doğaya bırakıldı
Antalya’da 5 ay önce bulunan kulaklı baykuş yavrusu, hayvanseverler tarafından beslenerek büyütülüp doğaya bırakıldı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler