Kahramanmaraş’ta kamu kurum ve kuruluşlarında mesai düzenlemesine gidildi

Kahramanmaraş Valiliği, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının yayılmasını önlemek amacıyla kamu kurum ve kuruluşlarında mesai düzenlemesine gidildiğini bildirdi.
Paylaş

Kahramanmaraş Valiliği, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının yayılmasını önlemek amacıyla kamu kurum ve kuruluşlarında mesai düzenlemesine gidildiğini bildirdi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu'nun salgının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetmek, sosyal izolasyonu temin ile sosyal mesafeyi koruma ve yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla ek tedbir kararı aldığı belirtildi.

Kurulun il genelinde kamu kurum ve kuruluşlarında salgının bulaşma riskini azaltmak amacıyla yarından itibaren mesai saatlerinde değişikliğe gidilmesini uygun gördüğü aktarıldı.

Açıklamada, "İlimizde 2 Aralık 2020 tarihinde başlamak üzere kamu kurum ve kuruluşlarının günlük çalışma, başlama ve bitiş saatlerinin özel kanun, tüzük ve benzeri düzenlemelerle mesai saati farklı olan kurum ve kuruluşlara ait hükümler saklı kalmak kaydıyla ilimizde, 10.00-12.30 ile 13.00-16.00 olarak belirlenmesi uygun görülmüştür." ifadesi kullanıldı.

KAHRAMANMARAŞ (AA)

Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.

Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
01/12/2020
Etiketler
kahramanmaras, haberler, kamumesaisi, marashaber
Sondakika, Kahramanmaraş Haber, Adana Haber, Osmaniye Haber, Mersin Haber, Antalya Haber, Hatay Haber, Isparta Haber, Burdur Haber ve Almanca Eğitim Sayfası
SONRAKİ
Verimli sütü olan keçi elde etmek üzere melez çalışması yapılıyor
Kahramanmaraş’ta dondurmanın ana maddesi olan sütün kalitesi için oluşturulan keçi üretim çiftliğinde, iki ırkın melezlenmesiyle verimli sütü olan bir tür elde edilmesi hedefleniyor.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye’de Kovid-19 tedbirleri denetimi
Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye’de, İçişleri Bakanlığınca “Sağlık İçin Hepimiz İçin“ sloganıyla yayımlanan genelge kapsamında yeni tip koronavirüs (K..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Castrol Ford Team Türkiye, Bulgaristan Rallisi için hazırlıklarını tamamladı
Türkiye’ye Avrupa şampiyonluğunu kazandırarak adını tarihe yazdıran Castrol Ford Team Türkiye, 14-16 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek olan ve Avr..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Burdur’da sokak hayvanları katledildi mi?
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, sosyal medyada yer alan ’sokak köpeklerinin belediye tarafından toplanarak barınakta katledildiği’ iddial..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Daha fazla iletişimde kalalım :)
Bizden haberleri daha hızlı almak için sosyal medyadan takip edebilir
E-posta listemize kayıt olabilrisiniz.