Paylaş
Kahramanmaraş'ta otizmli genç, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında yaya geçidinde piyano çaldı.
İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, İçişleri Bakanlığının "Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir" uygulaması ile Dünya Otizm Farkındalık Günü'ne dikkatin çekilmesi amacıyla etkinlik düzenledi.
Etkinlikte otizmli piyanist Kubilay Özbek, yaya geçidinde piyano çalarak farkındalık oluşturdu.
Ekiplerin jandarma montu giydirdiği Özbek, yaya geçidinde kendisini izleyenlere piyano keyfi sundu.
KAHRAMANMARAŞ (AA)
Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.

Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
02/04/2021
02/04/2021
Etiketler
ogesti, kahramanmaras
ogesti, kahramanmaras
SONRAKİ
Tüsad, 2020’de 40 Binden Fazla Akciğer Kanseri Tanısı Konulduğunu Hatırlatarak Uyardı
Kanser Haftası nedeniyle bir açıklama yapan Solunum Derneği TÜSAD, pandemi sürecinde kanser olgularının daha fazla özen istediğini vurguladı. Geçen yıl Türkiye’de 233 binden fazla kanser tanısı konulduğunu ve bunun 41 binden fazlasının akciğer kanseri olduğunu hatırlatan TÜSAD, ’’Vakaların yüzde 30-50’sinin önlenmesi mümkün. Ancak ne yazık ki her 5 kanserden birinin nedeni tütün. Maalasef gençler arasında tütün kullanımı artıyor’’ uyarısı yaptı.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER

Isparta’da Erol Mütercimler hakkında suç duyurusu
ISPARTA HABERLERİ, Isparta’nın Yalvaç ilçesinde sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Erol Mütercimler hakkında suç duyurunda bulundu.
Ogesti SONDAKIKA
haberler

Hatay’da ormanlık alanda yangın çıktı
HATAY HABERLERİ, Hatay’ın Yayladağı ilçesinde çıkan orman yangınında 3 hektar alan zarar gördü.
Ogesti SONDAKIKA
haberler

Antalya’da geçen ay uyuşturucu operasyonlarında 388 kişi yakalandı
Antalya’da geçen ay uyuşturucu operasyonlarında 388 kişi gözaltına alındı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler