Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş esnafla bir araya geldi

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, ’’Çevre ve Şehircilik Bakanlığının katkılarıyla 2019’da yapımına başlanan kapalı pazar yeri inşası bitirildi.’’ dedi.
Paylaş

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, "Çevre ve Şehircilik Bakanlığının katkılarıyla 2019'da yapımına başlanan kapalı pazar yeri inşası bitirildi." dedi.

Kınık Mahallesi'nde esnafla sohbet eden Ulutaş, ilçeye bir çok yatırım kazandırdıklarını söyledi.

Mahallede projelendirilen pazar yeri ile ilgili bilgi veren Ulutaş, "Çevre ve Şehircilik Bakanlığının katkılarıyla 2019'da yapımına başlanan kapalı pazar yeri inşası bitirildi. Proje kapsamında 9 bin 500 metrekarelik alanda kapalı pazar yerinin yanı sıra otopark, hizmet ofisi ve tuvalet de bulunuyor." ifadelerini kullandı.

Açılışın ise ileriki günlerde gerçekleştirileceğini bildiren Ulutaş, "Mahalle sakinlerimize, bölgedeki esnafımıza hayırlı olsun. Burada esnafımızın talebine göre de bir düzenleme yapacağız. İlçemize güzel bir hizmet sunmanın mutluluğu içerisindeyiz." diye konuştu.

Esnafla bir araya gelen Ulutaş'a, Kaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Çalışkan, Fethiye Sabit Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra ile belediyeden ilgili daire müdürleri de eşlik etti.

Kaynak: ANTALYA (AA) 

Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.

Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
26/01/2021
Etiketler
antalya, antalyakaş, esnaf, antalyahaber
Sondakika, Kahramanmaraş Haber, Adana Haber, Osmaniye Haber, Mersin Haber, Antalya Haber, Hatay Haber, Isparta Haber, Burdur Haber ve Almanca Eğitim Sayfası
SONRAKİ
Osmaniye’de PKK’lı teröristlere ait patlayıcı, mühimmat ve yaşam malzemeleri bulundu
Osmaniye’de, Amanos Dağlarında terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda tespit edilen sığınakta patlayıcı, mühimmat ve yaşam malzemeleri ele geçirildi.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
“Deep water solo“ tutkunlarının yeni adresi: Suluada
ANTALYA HABERLERİ, Antalya’nın Akdeniz’deki en uç noktası Gelidonya Burnu’na 7 kilometre uzaklıktaki Suluada, deep water solo sporunun son yıllardaki ..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Mersin’de hayvan yüklü kamyon devrildi
Mersin’in Erdemli ilçesinde hayvan taşıyan kamyonun devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı, 8 koyun telef oldu.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Kahramanmaraş’ta Koronavirüsü yenen hemşirelerden ’’maskesiz dolaşmayın’’ uyarısı
Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesinde görev yapan hemşireler Nilüfer Türkmen ve Nesrin Saygılı, yakalandıkları yeni tip koronavirüsü (Kovid-19)..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Daha fazla iletişimde kalalım :)
Bizden haberleri daha hızlı almak için sosyal medyadan takip edebilir
E-posta listemize kayıt olabilrisiniz.