Paylaş
Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, uygulanan aşı sayısının 81 il için ayrı ayrı gösterildiği grafiğe yer verdi.
Şu ana kadar 1 milyon 200 binden fazla kişinin aşı olduğunu belirten Koca, "Türkiye'de iller bazında aşı dağılımını görebilirsiniz. Pazartesi gününden itibaren bunu canlı olarak takip edebileceksiniz. En çok sağlık çalışanımızın bulunduğu İstanbul'da 224 binden fazla kişi aşı oldu." bilgisini paylaştı.
Paylaşımdaki verilere göre İstanbul'da 224 bin 472, Ankara'da 122 bin 332, İzmir'de ise 76 bin 688 kişinin aşı oldu.
Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
23/01/2021
23/01/2021
Etiketler
saglıkbakanligi, koronavirüs, asi
saglıkbakanligi, koronavirüs, asi
SONRAKİ
Tarihi Maraş Çarşısı’nın dış cephesi yenileniyor
Türkiye’nin en büyük çarşıları arasında yer alan, 500 yıllık Tarihi Maraş Çarşısı’nın dış cephesini yenileme çalışması başlatıldı.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Mersin’de hafif ticari araç uçuruma devrildi: 1 ölü, 4 yaralı
Mersin’in Yenişehir ilçesinde uçuruma devrilen hafif ticari araçtaki bir kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi yaralandı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Antalya’da dalgıçlar tarafından su altında kitap okuma etkinliği düzenlendi
Antalya’da bir grup dalgıç, su altında kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi. Konyaaltı Sahili’ne gelen 10 kişilik dalgıç grubu, hazırlıklarının ardınd..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Adana’da firari 2 hükümlü yakalandı
ADANA HABERLERİ, Adana’da çeşitli suçlardan aranan firari iki hükümlü operasyonla yakalandı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler