Paylaş
Kovid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından 30 Aralık'ta Hatay Devlet Hastanesine kaldırılan ve 6 Ocak'ta sevk edildiği Ankara Şehir Hastanesinde yoğun bakımda tedavi görürken dün hayatını kaybeden Sayın'ın cenazesi Hatay'a getirildi.
Sayın'ın cenazesi, Antakya Mezarlık Kompleksi Camisi'nde kılınan namazın ardından Antakya Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Cenaze törenine, Hatay Valisi Rahmi Doğan, AK Parti Hatay milletvekilleri Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel, Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Şanverdi, Sabahat Özgürsoy Çelik, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partili ile vatandaşlar katıldı.
2019 Mahalli İdareler Seçimi'ne AK Parti'den girerek Yayladağı Belediye Başkanı olan Sayın, evli ve 3 çocuk babasıydı.
HATAY (AA)
Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
30/01/2021
30/01/2021
Etiketler
hatay, hatayhaberler, koronavirüs, kkovid19, mustafasyın
hatay, hatayhaberler, koronavirüs, kkovid19, mustafasyın
SONRAKİ
Burdur’da yıldırım düşen minare yıkıldı
Burdur’un Kemer ilçesinde yıldırım düşen caminin minaresi yıkıldı, çatısında hasar oluştu.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Keçiören Belediyesi’nden okullara yardım eli
Keçiören Belediyesi, eğitime destek olmak amacıyla ilçedeki okulların fiziki koşullarının iyileştirilmesi için boya yardımı yaptı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Yerli üretici gözünü Avrupa’ya dikti !
Türkiye’nin gıda ürünleri ihracatı 2020 yılının ilk 5 ayında önceki yıla göre yüzde 118 arttı. Salgın sürecinde birçok ülkede ortaya çıkan gıda ihtiya..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Mersin’de müzeye dönüştürülen eski adliye binası tarihe ışık tutuyor
Mersin’in Tarsus ilçesinde 59 yıl adliye binası olarak kullandıktan sonra restorasyonla müzeye çevrilen yapı tarihe ışık tutuyor.
Ogesti SONDAKIKA
haberler