Kovid-19 tedavisi gören Muhittin Böcek’in sağlık durumu

ANTALYA HABERLERİ, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tanısıyla yoğun bakımda tedavi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in durumuna ilişkin, “Sağlığı belli bir periyotta iyileşme yolunda devam ediyor.“ dedi.
Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tanısıyla yoğun bakımda tedavi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in durumuna ilişkin, "Sağlığı belli bir periyotta iyileşme yolunda devam ediyor." dedi.

Torun, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan'ı ziyaret ederek Böcek'in sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Ziyaret sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Torun, Özkan'dan detaylı bilgilendirme aldıklarını söyledi. 

chp antalya

Böcek'in daha önce özel bir hastanede tedavi gördüğünü, oradaki tedaviye ek olarak Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde sürecin devam ettiğini anlatan Torun, "Bugün aldığımız bilgide, bir tık daha iyiye gittiği, her şeyin kontrol altında olduğu ve sürecin yakından takip edildiği ifade edildi." diye konuştu.

Bazen kamuoyunda Böcek'in sağlık durumuna ilişkin yanlış bilgilendirmelerin olduğunu ifade eden Torun, tedavisinde herhangi bir eksikliğin söz konusu olmadığını kaydetti.  Günlük olarak Antalya Büyükşehir Belediyesince yapılan açıklamanın dikkate alınmasını isteyen Torun, farklı bir şey olduğunda açıklamada mutlaka yer verileceğini belirtti. 

Böcek'in bilincinin yerinde, her şeyin kontrol altında olduğunu kaydeden Torun, "Sağlığı belli bir periyotta iyileşme yolunda devam ediyor. Öyle farklı bir tedavi şekli de şu anda düşünülmüyor." dedi.

Böcek'in konuşup konuşmadığına ilişkin soruya ise Torun, bu konuda bilgisinin bulunmadığını ancak konuşulanları anladığını, tepki verdiğini söyledi. Torun, Muhittin Böcek'in tedavisinin yoğun bakımda sürdüğünü ve özenle takip edildiğini bildirdi. 

Ziyarette, Muhittin Böcek'in oğlu Gökhan Böcek, kardeşi Şadi Böcek ile CHP Antalya milletvekilleri Cavit Arı ve Çetin Osman Budak da yer aldı. 

Kaynak: ANTALYA (AA)

Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.

Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
30/09/2020
Etiketler
antalya, antalyahaber, chp, antalyabüyükşehir, kovid19, salgın, virüs
Sondakika, Kahramanmaraş Haber, Adana Haber, Osmaniye Haber, Mersin Haber, Antalya Haber, Hatay Haber, Isparta Haber, Burdur Haber ve Almanca Eğitim Sayfası
SONRAKİ
Mersin’de tatilciler güneşli havanın tadını çıkarıyor
MERSİN HABERLERİ, Doğu Akdeniz’in önemli turizm merkezlerinden Mersin’de sıcak havayı fırsat bilen tatilciler sahillerde vakit geçiriyor.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Adana’da cinayet davasının 2 sanığı müebbet hapse çarptırılıp tahliye edildi
Adana’da, bir kadını öldürdükleri iddiasıyla müebbet ve 7 yıl 11’er ay hapse mahkum edilen 2 sanığın adli kontrol şartıyla tahliyesine karar verildi...
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Fraport TAV Antalyaspor’da yeni sezon hazırlıkları
Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Avrupa Birliği Kırsal Kalkınma Destekleri Toplamda 71 Projeye 71 Milyon Hibe
Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, IPARD-II Avrupa Birliği Kırsal Kalkınma Destekleri 8 Başvuru Çağrısı 2 Grup sonuçlarının belli olduğunu be..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Daha fazla iletişimde kalalım :)
Bizden haberleri daha hızlı almak için sosyal medyadan takip edebilir
E-posta listemize kayıt olabilrisiniz.