Mersin’de ilkokul öğrencilerinden Polis Haftası’na özel gösteri

Mersin’de ilkokul öğrencilerinin, Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla yaptığı etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.
Paylaş

Yenişehir ilçesindeki Piri Reis İlkokulunda düzenlenen etkinlikte öğrenciler, Türk bayrağı motifli maskeler ve bereler taktı.

Yöresel oyunlar oynayan öğrenciler, etkinliğin sonunda açtıkları Türk bayraklarıyla Polis Haftası'nı kutladı.

Hem giyimleriyle hem de danslarıyla alkış alan öğrencilerin gösterisini çok sayıda polis de cep telefonlarıyla görüntüledi.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne konuşmasında, "Ben yaklaşık 40 yıldır Polis Haftası kutlamalarına katılıyorum. Hayatımın en güzel Polis Haftası'nı sizlerin sayesinde kutladım. Bana bu duyguları yaşattığınız için, bütün öğretmenlerime ve siz değerli öğrencilere sonsuz teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, sizleri çok seviyoruz." dedi.

                                                                                                                                                     MERSİN (AA) 

Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.

Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
08/04/2021
Etiketler
ogesti, mersin
Sondakika, Kahramanmaraş Haber, Adana Haber, Osmaniye Haber, Mersin Haber, Antalya Haber, Hatay Haber, Isparta Haber, Burdur Haber ve Almanca Eğitim Sayfası
SONRAKİ
Şehit Piyade Uzman Onbaşı Ahmet Akdal’ın naaşı Kahramanmaraş’ta son yolculuğuna uğurlandı
Zeytin Dalı Harekat bölgesinde terör örgütü PKK/YPG’nin gerçekleştirdiği saldırıda şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Ahmet Akdal’ın naaşı memleketi Kahramanmaraş’ta toprağa verildi.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
“Türkiye’nin Maldivleri“nde bilimsel çalışmalar daha fazla olacak
Burdur’un Yeşilova ilçesindeki beyaz kumsalı ve turkuaz rengi berrak suyunun güzelliğiyle “Türkiye’nin Maldivleri“ olarak anılan Salda Gölü’nde bilims..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Adana’da 4 telefonla dolandırıcılık şüphelisi yakalandı
ADANA HABERLERİ, Adana’da, kendilerini telefonda jandarma olarak tanıtıp dolandırıcılık yapmaya çalıştıkları iddiasıyla 4 şüpheli gözaltına alındı...
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Yasa dışı yayın yapan 137 internet sitesine erişim engellendi
Adana’da yürütülen çalışma kapsamında bir ayda yasa dışı yayın yapan 137 internet sitesine erişim engellendi.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Daha fazla iletişimde kalalım :)
Bizden haberleri daha hızlı almak için sosyal medyadan takip edebilir
E-posta listemize kayıt olabilrisiniz.