Mersin’de kayıp eşyasını bulmak için minibüs durağına giden kadın aldığı teklifle şoför oldu

Mersin’in Silifke ilçesinde 52 yaşındaki Naşide N. , kayıp eşyasını bulmak için gittiği minibüs durağında şoför olarak çalışmaya başladı.
Paylaş

Mersin'in Silifke ilçesinde 52 yaşındaki Naşide N. , kayıp eşyasını bulmak için gittiği minibüs durağında şoför olarak çalışmaya başladı. 

İlçede faaliyet gösteren bir şehir içi taşımacılık kooperatifine bağlı minibüste yolculuk yaptığı sırada şemsiyesini unutan Naşide N., kayıp eşyasını bulmak için durağa gitti. Burada yetkililerle görüşen Naşide N. , şoförlüğe ilgisinden dolayı kooperatif sorumlulardan iş teklifi aldı.

Naşide N. , belgelerini hazırlayıp eksiklerini tamamladıktan sonra minibüs şoförü olarak görev yapmaya başladı. 

Naşide N. , gazetecilere, kadınlara örnek olmanın gururunu yaşadığını söyledi.

İlçedeki ilk kadın minibüs şoförü olduğunu belirten Naşide N. , şunları kaydetti:

"Durağa şemsiyemi almaya gelmiştim. O sırada espri yaparak 'Şoför lazımsa gelebilir miyim?' demiştim. Yetkililer de 'Belgelerin varsa alırız.' dedi. Belgelerim vardı, daha önce de Antalya Havalimanı'nda çalışmıştım. İşi kabul ederek şoför olarak çalışmaya başladım. Hem kadınlardan hem de erkeklerden çok güzel tepkiler alıyorum. 'Bir kadının böyle bir işi yapmasından dolayı mutluyuz.' diyenler var."

Kooperatifin yönetim kurulu başkanı Musla U. da ilçede bir ilkin yaşandığını, yolculardan olumlu dönüşler aldıklarını ifade etti.

Kaynak: MERSİN (AA)

Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.

Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
31/12/2020
Etiketler
mersin, mersinhaber, mersinsilifke, şoför
Sondakika, Kahramanmaraş Haber, Adana Haber, Osmaniye Haber, Mersin Haber, Antalya Haber, Hatay Haber, Isparta Haber, Burdur Haber ve Almanca Eğitim Sayfası
SONRAKİ
İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin CESUR’un 2020 Yılı değerlendirmesi ve Yeni Yıl Mesajı
İYİ Parti Isparta Milletvekili Cesur,’’Değerli Isparta’lı hemşerilerim, ülkemizin dört bir köşesinde yaşayan vatandaşlarımız; üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakıyor ve yeni bir yıla giriyoruz.’’ ifadeleri ile başladığı konuşmasının tam metni için aşağıya bakabilirsiniz.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Antalya’da çıkan yangın söndürüldü
SON DAKİKA Antalya’nın Kepez ilçesinde çalılık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Ceyhan’da drone ile trafik denetimi yapıldı
SON DAKİKA Adana’nın Ceyhan ilçesinde polis ekipleri drone ile trafik denetimi gerçekleştirdi.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Haluk Tatar’ın Bu Haftaki Konuğu Taylan Yıldız Oldu
Haluk Tatar’ın Bu haftaki Youtube yayınlarına Taylan Yıldız Konuk oldu. Canlı yayında gençlerin katılımı ile gerçekleşen toplantıda, TOGG, Savunma, Ge..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Daha fazla iletişimde kalalım :)
Bizden haberleri daha hızlı almak için sosyal medyadan takip edebilir
E-posta listemize kayıt olabilrisiniz.