Paylaş
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bugün yurdun kuzey ve batı kesimlerinde hava parçalı ve yer yer çok bulutlu olacak. Marmara Bölgesi ile Antalya, Eskişehir, Düzce, Zonguldak, Bolu çevreleri ve Ankara'nın batısında sağanak tahmin ediliyor. Diğer yerlerde havanın az bulutlu ve açık geçmesi öngörülüyor.
Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın güney ve doğusu, İç Ege, İç Anadolu ve Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.
Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin edilirken, rüzgarın genellikle güneyli, Marmara ve Kuzey Ege'de kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi öngörülüyor.
AA - Meteoroloji
Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
13/11/2020
13/11/2020
Etiketler
meteoroloji, havadurumu, saganakyagis
meteoroloji, havadurumu, saganakyagis
SONRAKİ
Akdeniz Üniversitesinde Kovid-19 aşısı denemelerine başlandı
Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Çin’den getirilen yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısının deneme çalışmaları kapsamında gönüllü olarak testlere katıldı.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Antalya’da balon balığı alımları başladı
Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğünce gerçekleştirilen ’’Balon Balığı Avcılığının Desteklenmesi, Aslan Balığının Tüket..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Mersin Üniversitesine “SPY görüntüleme cihazı“ bağışlandı
MERSİN HABERLERİ, Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı, Mersin Üniversitesine (MEÜ) SPY Floresans görüntüleme cihazı bağışında bulundu.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Yurtiçi Kargo’dan Sevgililer Günü’ne özel yarışma
Yurtiçi Kargo, Sevgililer Günü’ne özel düzenlediği yarışmayı kazanan 5 kişinin 2021 boyunca göndereceği 10 adet gönderiyi bedava taşıyacak...
Ogesti SONDAKIKA
haberler