Paylaş
Akalın: Bu biraz fazla olmadı mı?
Şarkıcı Demet Akalın, “Netflix karantinada ruhumuzu kurtardı. İstemeyen satın almaz, seyretmez. Bu biraz fazla olmadı mı? Kendi özgür irademizle paramızı ödediğimiz Netflix, 1 Ağustos’ta kapanıyor. Neden? Sebep? Önce kadın, hayvan yasasını bekliyorduk biz! Üzücü!” paylaşımında bulunurken, oyuncu Beren Saat de, “Netflx’i kapatsanız da eşcinseller var ve bizimler, kabul edeceğiz, seveceğiz, hikayelerini anlatacağız” şeklinde paylaşımda bulundu.
Oyuncu Kaan Yıldırım da duruma paylaşımı ile tepki gösterdi.
Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
20/07/2020
20/07/2020
Etiketler
netflix, türkiye, sosyalmedyakapanıyormu, netflixkapanacakmı
netflix, türkiye, sosyalmedyakapanıyormu, netflixkapanacakmı
SONRAKİ
Yılın ilk yarısında 18 bin şirket kapandı
Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ekonomik dalgalanmaları beraberinde getiren yeni tip koronavirüs salgını şirketleri mali açıdan zor durumda bıraktı. 2020’nin ilk 6 ayında 18 bin 140 şirket kapanırken, geçen yılın aynı dönemine göre en fazla artış madencilik ve taş ocakçılığı sektöründe görüldü.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Antalya’da otomobil ile motosiklet çarpıştı
SON DAKİKA Antalya’da otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Zamanın tanığı “saat kuleleri“
Türkiye’nin kültürel ve tarihi zenginliklerinden saat kuleleri, kentlerin simge yapıları niteliğiyle ilgi görüyor.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Europa-Orient/Doğu-Batı Dostluk ve Barış Rallisi Adana’dan uğurlandı
Dünyanın en tanınmış otomobil rallilerinden olan ve Türkiye etabının startı Edirne’den verilen 15. Europa-Orient/Doğu-Batı Dostluk ve Barış Rallisi, A..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
