Osmaniye’de anaokulu öğrencileri Kovid-19’la mücadele için farkındalık etkinliği düzenledi

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde bir grup anaokulu öğrencisi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) la mücadeleye dikkat çekmek için hazırlanan büyük Osmaniye haritasını mavi renge boyadı, vatandaşlara maske ve mavi renkli balon dağıttı.
Paylaş

Kadirli Şehit Polis Emre Yalçın Anaokulu öğrencileri, "çok yüksek riskli" iller arasında yer alan Osmaniye'de Kovid-19'la mücadeleye dikkat çekmek için bir dizi etkinlik düzenledi.

Hazırlanan büyük Osmaniye ili haritasını hep birlikte mavi renge boyayan öğrenciler, vatandaş ve sürücülere mavi renkli balon ve maske hediye etti.

Okul müdürü Yusuf Hazır, gazetecilere yaptığı açıklamada, koronavirüs risk haritasında "kırmızı" renkte olan Osmaniye'nin maviye dönmesi için öğrencilerle "Osmaniye'm mavi olsun" adlı farkındalık çalışması projesi başlattıklarını belirterek, projeye destek verilmesi çağrısında bulundu.

Annesi sağlık çalışanı olan anaokulu öğrencisi Çağan Eymen Daniş ise "Annem filyasyon ekibinde çalışıyor. Babam da polis memuru. Herkes maske taksın, elini yıkasın, mesafeli olsun. Ailemi özledim. Osmaniye'miz mavi olsun." diye konuştu.

Etkinlik sonunda okul bahçesinde bir araya gelen öğrenciler, "Sağlıklı bir yaşam için Osmaniye mavi olsun" sloganı atarak, ellerindeki mavi balonları gökyüzüne bıraktılar.

                                                                                                                                                OSMANİYE (AA)

Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.

Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
23/03/2021
Etiketler
ogesti, osmaniye
Sondakika, Kahramanmaraş Haber, Adana Haber, Osmaniye Haber, Mersin Haber, Antalya Haber, Hatay Haber, Isparta Haber, Burdur Haber ve Almanca Eğitim Sayfası
SONRAKİ
Akseki-Manavgat kara yolunda devrilen lastik yüklü tır ulaşımı aksattı
Antalya\'da, Akseki-Manavgat kara yolunda devrilen tır, ulaşımda aksamaya neden oldu. Ulaşımın kontrollü olarak sağlandığı bölgede büyük araçların geçişine izin verilmiyor.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Kahramanmaraş’ta son bir ayda 133 silah ele geçirildi
Kahramanmaraş’ta polis ekiplerince son bir ayda silah taşıyan, silah kullanan ve silah kullanmaya teşebbüs eden 107 şüpheli 113 silahla birlikte suçüs..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
BM: İnsani yardım çalışanlarına yönelik şiddet geçen yıl zirve yaptı
SON DAKİKA Birleşmiş Milletler (BM) açıklama yaptı
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Yayladağı’nda piknik alanına kurulan zipline tamamlandı
Yayladağı Belediyesince Devrent Mesire Alanı\'na kurulan 130 metre uzunluğundaki zipline tamamlandı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Daha fazla iletişimde kalalım :)
Bizden haberleri daha hızlı almak için sosyal medyadan takip edebilir
E-posta listemize kayıt olabilrisiniz.