Pençe-Yıldırım Harekatı’nda şehit düşen uzman çavuş Mehmet Kırmızı, Adana’da son yolculuğuna uğurlandı

Irak’ın kuzeyinde icra edilen Pençe-Yıldırım Harekatı’nda şehit düşen uzman çavuş Mehmet Kırmızı’nın cenazesi, memleketi Adana’nın Ceyhan ilçesinde toprağa verildi.
Paylaş

Şehit Kırmızı'nın (27) Türk bayrağına sarılı naaşı, Şahin Özbilen Mahallesi'ndeki babaevinde helallik alınmasının ardından Abdülkadir Ağa Ulu Camisi'ne götürüldü.

Burada düzenlenen cenaze törenine, şehidin babası Zeynel ve annesi Aliye Kırmızı, nişanlısı, ağabeyleri ve kardeşi, yakınları ile Sağlık Bakan Yardımcısı Tolga Tolunay, Vali Süleyman Elban, milletvekilleri, belediye başkanları, askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar katıldı.

Yakınları, şehidin tabutu ve fotoğrafına sarılıp gözyaşı döktü. Şehidin annesi Aliye Kırmızı, "Vatan sağ olsun, ben şehit annesiyim, gurur duyuyorum Mehmet'imle." dedi.

İl Müftüsü Hasan Çınar'ın kıldırdığı cenaze namazından sonra Kırmızı'nın naaşı, Ceyhan Asri Mezarlığı Şehitliği'nde defnedildi.

                                                                                                                                                     ADANA (AA)

Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.

Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
01/05/2021
Etiketler
ogesti, adana
Sondakika, Kahramanmaraş Haber, Adana Haber, Osmaniye Haber, Mersin Haber, Antalya Haber, Hatay Haber, Isparta Haber, Burdur Haber ve Almanca Eğitim Sayfası
SONRAKİ
İmamoğlu Açıkladı: Kanuni Sultan Süleyman portresi eser alıcısı tarafından İBB’ye bağışlandı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, İngiltere’deki müzayadede 350 bin sterline satılan Kanuni Sultan Süleyman’ın portresinin eser alıcısı tarafından İBB’ye bağışlandığını açıkladı.
Fatih ALTUNBAŞ
fatih
BENZER İÇERİKLER
Castrol Ford Team Türkiye, Bulgaristan Rallisi için hazırlıklarını tamamladı
Türkiye’ye Avrupa şampiyonluğunu kazandırarak adını tarihe yazdıran Castrol Ford Team Türkiye, 14-16 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek olan ve Avr..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Mersin’de dün başlayan orman yangını kontrol altına alındı
İlçe merkezine 51 kilometre uzaklıktaki Kuşçular Mahallesi’nde yer alan ormanlık alanda, dün akşam saatlerinde çıkan yangını söndürmek için bölgeye se..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Yerli yatırımcıların hisse senedi varlıkları bir yılda yüzde 150’nin üzerinde büyüdü
Yerli yatırımcıların hisse senedi varlıkları mart ayı itibarıyla bir yılda yüzde 152 büyüyerek 166,2 milyar liradan 418,1 milyar liraya yükseldi...
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Daha fazla iletişimde kalalım :)
Bizden haberleri daha hızlı almak için sosyal medyadan takip edebilir
E-posta listemize kayıt olabilrisiniz.