Sahte parayla üç kişiyi dolandıran şüpheli tutuklandı

ADANA HABERLERİ, Mersin’de sahte paralarla üç kişiyi dolandıran şüpheli, Adana’da kız arkadaşıyla kaldığı otelde yakalandı.
Paylaş

Mersin'de sahte paralarla üç kişiyi dolandıran şüpheli, Adana'da kız arkadaşıyla kaldığı otelde yakalandı.

Mersin'de cep telefonu satın aldığı bir kişiye, konakladığı otele ve otogara gitmek için bindiği taksinin şoförüne sahte Türk lirası ve dolarla ödeme yaptığı belirlenen zanlı Eren K'nin (38) yakalanması için çalışma başlatıldı. Adana İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Mali Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin otobüsle kente geldiğini belirledi.

Ekip, zanlıyı kız arkadaşıyla kaldığı merkez Seyhan ilçesi Hurmalı Mahallesi'ndeki otelde yakaladı. Şüphelinin kaldığı odada, sahte 200 liralık 3, 100 liralık 5 banknot ele geçirildi. Çeşitli olaylardan emniyette 22 suç kaydının bulunduğu öğrenilen zanlı, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Kaynak: ADANA (AA)

Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.

Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
24/09/2020
Etiketler
adana, adanahaber, adanadolandırıcı, adanaseyhan, sahtepara
Sondakika, Kahramanmaraş Haber, Adana Haber, Osmaniye Haber, Mersin Haber, Antalya Haber, Hatay Haber, Isparta Haber, Burdur Haber ve Almanca Eğitim Sayfası
SONRAKİ
Türkiye’nin renkli sanatçısı: Zeki Müren
Yaşamı boyunca 600’ü aşkın plak ve kaset dolduran sanatçı, “Sorma Ne Haldeyim“, “Şimdi Uzaklardasın“, “Ah Bu Şarkıların Gözü Kör Olsun“, “Büyüleyen Gözlerinle“ ve “Göz Yaşımda Saklısın“ gibi birçok sevilen şarkıya imza attı.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
ÇBK Mersin Yenişehir Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına başladı
SON DAKİKA Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden ÇBK Mersin Yenişehir Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına başladı...
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Demircan, Kahramanmaraş’ta incelemelerde bulundu
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Kahramanmaraş’ta çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Demircan ziyaretleri kapsamında Yedi Güze..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Isparta ve Burdur’da Kovid-19 denetimleri yapıldı
SON DAKİKA Isparta ve Burdur’da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında “Sağlık için, hepimiz için“sloganıyla denetimler gerçekleştirild..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Daha fazla iletişimde kalalım :)
Bizden haberleri daha hızlı almak için sosyal medyadan takip edebilir
E-posta listemize kayıt olabilrisiniz.