Vali Elban’a Şehit Ve Gazi Derneklerinden Ziyaret

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Adana Şube Başkanı Uğur Çiftçi, Şehit Gazi Sendikası Adana İl Başkanı Yavuz Hakan, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Adana Başkanı Emine Kunt, Şehit Annesi Nuriye Altıparmak, Gazi Ersin Dağ, Gazi Mehmet Işık, Gazi Tayfun Türkmen, Gazi Ahmet Dörtgöz, 15 Temmuz Gazisi Suat Avcı ve beraberindekiler Vali Süleyman Elban’ı makamında ziyaret etti.
Paylaş

Gün içerisinde gerçekleşen ziyaretlerde Vali Elban, konukları ile bir süre sohbet ederek gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında ilgililerden bilgiler aldı.

Vatan için gözlerini kırpmadan şehadete yürüyen şehitlerimiz, onların kıymetli emanetleri olan aileleri ile gazilerimiz için ne yapılsa haklarının ödenemeyeceğine vurgu yapan Vali Elban, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti ifade ederek gaziler ve şehit yakınları ile sivil toplum kuruluşu temsilcilerine teşekkür etti.

Sivil toplum kuruluşu temsilcileri ise kabulünden ve desteklerinden dolayı Vali Elban’a teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

Ogesti

Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.

Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
11/11/2020
Etiketler
adanavaliligi, suleymanerban
Sondakika, Kahramanmaraş Haber, Adana Haber, Osmaniye Haber, Mersin Haber, Antalya Haber, Hatay Haber, Isparta Haber, Burdur Haber ve Almanca Eğitim Sayfası
SONRAKİ
Akdeniz’de Yunan bayraklı tanker ile Türk balıkçı teknesi çarpıştı
Adana’nın Karataş ilçesi açıklarında Yunanistan bayraklı bir tanker ile Türk bayraklı balık avlama teknesinin çarpıştığı, Teknede bulunan ve kayıp olduğu değerlendirilen 5 kişinin bulunması amacıyla arama kurtarma çalışması başlatıldı.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
İsrail ve BAE anlaşmasından Batı memnun , Filistinliler üzgün
SON DAKİKDA, İsraiil ve BAE’nin yaptığı normalleşme anlaşmasını avrupa ülkeleri destek verdi.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Sekiz şehirde ’’Herkes İçin Bisiklet’’ seferberliği
Kentlerde bisikletin ulaşım aracı olarak kullanılmasını amaçlayan Dünya Kaynakları Enstitüsü (WRI) Türkiye Sürdürülebilir Şehirler ile Hollanda Bisikl..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal Kahramanmaraş’ta konuştu:
KAHRAMANMARAŞ HABERLERİ, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, “12 Eylül belli bir yaş grubu için kabus, sistematik işkence ve korku demektir. ..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Daha fazla iletişimde kalalım :)
Bizden haberleri daha hızlı almak için sosyal medyadan takip edebilir
E-posta listemize kayıt olabilrisiniz.